Radimo zajedno

Otvoreni poslovi.

Nudimo dinamično radno okruženje u agenciji za digitalni marketing s mogućnostima za osobni i profesionalni razvoj. Tražimo stručnjaka za prodaju s strašću prema digitalnom marketingu koji će se pridružiti našem timu i pomoći klijentima ostvariti izvanredne rezultate na digitalnim platformama. Očekujemo izvrsnost u prodaji, timski duh te priliku za napredovanje u rastućem sektoru digitalnog marketinga.

Radna mjesta

Mogućnosti

Honorarni/Dodatni posao

Sukladno članku 61. stavku 3. Zakona, radnik koji radi u punom radnom vremenu (do najviše 40 sati tjedno) može sklopiti ugovor o dopunskom radu s drugim poslodavcem u najdužem trajanju do osam sati tjedno, odnosno do sto osamdeset sati godišnje.

Puno radno vrijeme

Zaposlenik radi puno radno vrijeme, što obično iznosi 40 sati tjedno. Ovo se može rasporediti na različite načine, kao što su 8 sati dnevno tijekom 5 radnih dana ili drugačije organizirani radni tjedan prema dogovoru između poslodavca i zaposlenika.

Nepuno radno vrijeme

Zaposlenik radi manje sati nego što je uobičajeno za puno radno vrijeme. Ovo može biti manje od 40 sati tjedno ili se raditi samo određeni broj sati dnevno ili dana u tjednu.

Čekamo vas

Krenimo zajedno